Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Gästbok"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

GästbokVälkomna att skriva i vår gästbok. Tänk gärna på att detta är en sida som är öppen för alla att läsa och skriva i. Det kan därför vara klokt att undvika interna klubbangelägenheter här på sidan. Dessa kan med fördel tas upp på våra trivselkvällar eller på Spetsamossen istället.

 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
22 augusti 2013 08:20 av Webmaster (Anders Nilsson)

Exakt

@Jimmie: Nästan helt rätt. Enda lilla missen är när du skriver om "...att BA är ett bra verktyg och borde användas lite mer flitigt av klubbarna..."

Det är ett krav att det ska användas. Så skedde inte i Värend den här gången heller. Och det är den enda orsaken till hela den här diskussionen.

Då hade jag inte ringt kamrater på kvällen överhuvudtaget och uppgiften om regnmängden hade inte varit med i vår nyhet.

Låt den som är utan skuld kasta första stenen.

Lycka till 2014.

22 augusti 2013 07:31 av Ordf. Värend

Re: Fler debattörer...

@ webmaster: Tack för ett snabbt svar. Nej det förstår jag ju att du inte kan vara på plats i Bad Munder också. Håller också med om att BA är ett bra verktyg och borde användas lite mer flitigt av klubbarna men då är det ju också tävlingsarrangören som rapporterar in väder, avbrott, resultat mm.

// Jimmie

21 augusti 2013 22:48 av Webmaster (Anders Nilsson)

Fler debattörer än spelare?

@Jimmie: Det vanliga när jag skriver på vår hemsida från tävlingar är att jag följer tävlingen via Bangolf Arena.

Jag är inte på plats i Bad Münder heller. Där pratar jag med Björn Dinau och får info. Nej, han är inte medlem i vår förening. Och resultaten får jag via Bangolf Arena.

P.S. Vår hemsida har i snitt 43 unika besökare om dagen. Idag var 3 av dem från Värend. Kul.

21 augusti 2013 22:42 av Ordf. Värend

Oväder = Golfväder

Ja en mycket intressant debatt det här på en av Sveriges mest besökta gästböcker (t o m de högsta beslutsfattarna inom SBGF trängs ju tydligen om talartid här)?? Det jag själv undrar är bara om ni alltid brukar ha för vana att gå enbart på hörsägen från de egna klubbmedlemmarna när det gäller referat angående tävlingar de själva har bevistat? Ska man ändå ha kommentatorer borde de ju åtminstone vara på plats för skådespelet tycker man ju!! // Jimmie

21 augusti 2013 20:56 av Webmaster (Anders Nilsson)

Lyckönskning

@Ronny: Under flera år hjälpte jag Värend och Bodin med olika saker gällande Era arrangemang. Vid upprepade tillfällen tackade Hans mig för detta. Idag skriver han i vår gästbok och jag svarar med att tala om att saker som är felaktiga ska ändras och ger också rekommendationen att läsa förbundets regelverk angående Bangolf Arena. Vid flera tillfällen önskar jag honom och Värend lycka till 2014.

Tror också på samarbete, men det bygger på att ge och ta. Det har jag och Bodin gjort idag.

21 augusti 2013 20:39 av Ronny

Sveriges...

Har hela tiden en hög önskan om en bra samverkan mellan stadens klubbar men då skribent i en av Sveriges största och mest lästa gästbok är nedlåtande mot vår klubb kan jag inte annat än reagera. Utöver det som tidigare diskuterats även regnskydd!!? Vi har klubbstuga och under regnavbrott befann sig spelare där från olika klubbar även Växjö och självklart fick alla det Som påpekats var vi bara 27 spelare och alla hade fått plats samtidigt.

Jjag vill också passa på och önska Frida lycka till!

21 augusti 2013 15:46 av TL

Väder

Ja nu släpper vi väder, jag är nöjd och glad.
Och ser fram mot tävlingarna 2014.
Tack för en intressant diskussion!

21 augusti 2013 15:28 av Webmaster (Anders Nilsson)

Släppa väder?

Två regnavbrott=Tävlingen stördes av dåligt väder

(Och för att göra dig glad så strök jag formuleringen från nyhetssidan direkt efter ditt första inlägg)

Vill du också släppa.....?

21 augusti 2013 15:22 av TL

Väder

Japp, vi får se vilka åtgärder det blir, frågan kvarstår dock, det var vädret jag tog upp och inget mer, kommentar på det?

21 augusti 2013 15:19 av Webmaster (Anders Nilsson)

Några och många

Det komiska är att jag var motståndare till att införa Bangolf Arena som krav när jag satt i Svenskas Täko, men styrelsen tog ändå beslutet en tid efter jag avgått.
Flera klubbar har brutit mot "den välkommunicerade regeln", dock inte många och det är givetvis upp till förbundet att vidta åtgärder mot dessa.
Att radera en underhållande debatt vore däremot lite tråkigt.

Är vi klara?

                            

 

2400x1200%20Gul

 


 

besöksräknare 
Antal besök sedan 19 maj 2011

Postadress:
Växjö BGK - Bangolf
Tommy Bergström, Pilgatan 8 B
35236 Växjö

Kontakt:
Tel: 070-2364264
E-post: This is a mailto link

Se all info