Hoppa till sidans innehåll

Inför Asarumseriefinalen

01 Mar 2021 09:43
Michael Ahlqvist är hoppfull inför finalen.
  • Skapad: 01 MAR 2018 09:43

På söndag den 4 mars avgörs Asarumseriefinalen i EB-hallen i Asarum. Växjö BGK spelar i B-finalen och ställer upp med Didrik Ahlqvist, Michael Ahlqvist, P-O Skoog och Irene Bergström.

Efter en exklusiv intervju med en av klubbens stjärnspelare, Michael Ahlqvist så tror klubben på att de har stora chanser på en topplacering till helgen. Michael eller "Ahlis" som de flesta brukar kalla honom har varit aktiv spelare i många år i klubben och är den som hävdat sig bäst i vinter i klubbens färger. Han berättade om upplägget i helgen och att hela truppen är skadefria, friska och krya.

Ahlis son, Didrik spelade även förra helgen på 3-manna Ungdom & Junior/U23 uppe i Borås, vilket är en stor ungdomstävling där många av landets ungdomar deltog. Det gick väldigt bra för Didrik som var med i det segrande Sydsvenska laget i ungdomsklassen. Didrik tillsammans med sina lagkamrater, Jasper Nilsson, Julia Göransson och Erik Nilsson spelade väldigt bra första dagen och hade skapat sig en stor ledning inför söndagens finalspel. Finalen i form av masstart blev en ny upplevelse för ungdomarna och höll på att kosta segern, men med 2 poängs marginal lyckades Didrik & Co bärga guldet.

Nu till helgen ser Didrik fram emot EB-spel och hoppas på låga gröna varv.

Skribent: Mats Nilsson
Epost: 

                            

 

2400x1200%20Gul

 


 

besöksräknare 
Antal besök sedan 19 maj 2011

Postadress:
Växjö BGK - Bangolf
Tommy Bergström, Pilgatan 8 B
35236 Växjö

Kontakt:
Tel: 0702364264
E-post: This is a mailto link

Se all info